Συνεργάτες

Το γραφείο μας συνεργάζεται με έμπειρους και άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων με αποτέλεσμα να καλύπτουμε επιτυχώς, αποτελεσματικά, ευέλικτα και άμεσα όλο το φάσμα μίας υπόθεσης από την έναρξη έως την ολοκλήρωσή της και να ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες των πελατών μας. Στο δίκτυο των συνεργατών μας συγκαταλέγονται εξειδικευμένοι Δικηγόροι, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Τοπογράφοι, Συμβολαιογράφοι, κλπ., και έτσι είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Δικηγόρος: Γεώργιος Κων. Σιούτος

Συνεργάτης

Ο Γεώργιος Κων. Σιούτος γεννήθηκε το 1991 στην Κόρινθο. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ),  Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις. Σπούδασε και αποφοίτησε από το Νομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι άριστος γνώστης αγγλικών και γερμανικών. Κύριοι τομείς ενασχόλησής του το ποινικό και το αστικό δίκαιο.

 

M: 6971907707

Ε: g.sioutos@hotmail.com

Πολιτικός Μηχανικός: Τεχνικό γραφείο Synthesis

Συνεργάτης

Φώτης Σωτηρόπουλος: ΠΟΛ/ΜΗΧ ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ,  M.Sc.

Μελέτης Σωτηρόπουλος: Τμ. Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών ΠAN. ΠΑΤΡΩΝ

 

Εκπόνηση μελετών & επίβλεψη ιδιωτικών & δημοσίων τεχνικών έργων

Έκδοση οικοδομικών αδειών, αδειών βιομηχανία

Στατικές Μελέτες, Επίβλεψη & κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων,

Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων, Τακτοποίηση – Νομιμοποίηση αυθαιρέτων

Εκπόνηση μελετών βιομηχανικών κτιρίων

 

Ελ. Βενιζέλου 83, Ελευσίνα

Τ: 210 5541126, M: 6974015747

http://www.sotiropoulostexniko.gr/

Συμβολαιογράφος Θεοδώρα Ράλλη

Συνεργάτης

Η Συμβολαιογράφος Θεοδώρα Ράλλη, γεννημένη στην Κόρινθο την 30η Σεπτεμβρίου 1958, αποφοίτησε από το Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 1981 και από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών το έτος 1984 και μετά από πανελλήνιο διαγωνισμό διορίστηκε ως Συμβολαιογράφος στην Αθήνα. Είναι κάτοχος του πτυχίου Αγγλικών Cambridge – Proficiency και μιλάει άπταιστα την γαλλική γλώσσα, καθώς είναι κάτοχος του πτυχίου Sorbonne 3.

 

Τ: 210 3250321, Σταδίου 39, Αθήνα.

E: do_ralli@otenet.gr